Afbeelding

Lekker dansen voor het goede doel!

Algemeen

BRUMMEN - Zaterdag 19 november aanstaande wordt er lekker gedanst in De Bronkhorst Hoeve op muziek uit de jaren 80 en 90. Lionsclub Brummen en Zuid-Oost Veluwe trekken samen op om dit event mogelijk te maken. De opbrengst van deze dansavond gaat naar inwoners woonachtig in de gemeente Brummen die het zwaarst getroffen worden door de hoge inflatie en energiekosten. 

Voetjes van de vloer

Na een tweetal corona jaren waarin de clubs steeds weer geconfronteerd werden met gewijzigde maatregelen en noodgedwongen was om de feestplannen uit te stellen, is het nu eindelijk tijd voor de ‘White & Gold party’! De Bronckhorst Hoeve is de uitgelezen locatie voor een gezellige avond ouderwets dansen! Voorzien van drankjes en hapjes bijkletsen met vrienden, bekenden en dorpsgenoten of lekker de ‘voetjes van de vloer’. Natuurlijk leuk om in witte of gouden kleding te verschijnen, details in die kleuren kan natuurlijk ook. 

Voor het goede doel

De opbrengst van deze ‘White & Gold’ party gaat vanzelfsprekend naar het goede doel. Juist in deze dagen waarin oplopende inflatie, hoge energiekosten en duurdere boodschappen voor velen van ons het leven beheersen, willen Lionsclub Brummen en Zuid-Oost Veluwe graag een bijdrage leveren aan inwoners binnen de gemeente Brummen die hierin het hardst getroffen worden. In samenspraak met de SWB en de voedselbank Zutphen zal het lokaal worden verdeeld. 

Ook lekker meedansen voor het goede doel?

Kom je ook naar het ‘White & Gold’ event? Aanvang 20.30 uur en de afsluiting is om 00.30 uur. Er zijn nog kaarten te verkrijgen via de Facebookpagina Lions Brummen. We zien je graag de 19e november bij de Bronckhorst Hoeve!