Gerbrand Bakker
Gerbrand Bakker

Gerbrand Bakker in Bibliotheek Eerbeek

Algemeen

EERBEEK - Op dinsdagavond 8 november organiseert De Boekensteun een lezing met Gerbrand Bakker in Bibliotheek Eerbeek. Bakker is auteur, columnist en hovenier. Zijn debuutroman Boven is het stil (2006) werd bekroond met de International Impac Dublin Literary Award. Deze roman is voor toneel bewerkt en werd verfilmd en in meer dan dertig landen verkocht. Ook zijn romans Perenbomen bloeien wit (2007) en Juni (2009) zijn op het toneel gebracht. Zijn roman De omweg (2010) werd bekroond met de Independent Foreign Fiction Prize en wordt nu verfilmd. Al zijn romans zijn wereldwijd vertaald. Twaalf jaar na zijn laatste roman verschijnt begin dit jaar (2022) een nieuwe roman over rouwverwerking en de onontkoombare kracht van familiebanden.

In de pauze is boekhandel Hendriks aanwezig met diverse titels van deze auteur. Het is dan mogelijk om het boek direct te laten signeren door Gerbrand Bakker.

Reserveren voor deze lezing

In verband met het aantal beschikbare plaatsen is het verstandig te reserveren voor deze lezing via de website van de Bibliotheek Brummen|Voorst. 

Praktische informatie

Verzekerd van een zitplaats? Reserveer en betaal dan vooraf voor deze lezing via de website van de Bibliotheek: www.bibliotheekbrummenvoorst.nl. Voor donateurs van de Boekensteun is de entree gratis en de niet donateurs betalen: € 7,50. Aanvang: 20.00 uur in Bibliotheek Eerbeek.