Toneelvereniging KDO
Toneelvereniging KDO

Toneelvereniging K.D.O. druk met repeteren

Algemeen

EERBEEK - Op dit moment is Toneelvereniging K.D.O. aan het repeteren voor het blijspel  ’n Schat van een brombeere van Bernd Gombold.

De kredietcrisis heeft ook gevolgen in dit prachtige blijspel. Het kan iedereen overkomen: Je hebt het goed naar de zin op de camping met een vaste staplaats, een boot, drie auto’s en een huis in Italië. En dan gaat alles mis, zo als bij Gijs van Zanten en zijn vrouw Truus. Dan krijg je ook nog van de één op de andere dag nieuwe buren op de camping. En die Jannes en Gerda zijn me toch een stel. Hij is zo’n man, die alleen maar naar de camping gaat om bij te tanken, zijn vrouw kan hem niet de baas, zijn schoonmoeder heeft de hoop opgeven dat hij ooit nog eens wat fatsoenlijker wordt. Jannes krijgt ook nog ruzie met een over het paard getild vrouwtje dat ook op de camping staat. Zij heeft vervelende kinderen en een hond die overal maar piest en poept. En dan verliezen Gijs en Truus ook nog al hun geld. Ja, zo’n vakantie kan je zo maar overkomen. Dit alles zorgt weer voor de nodige kostelijke situaties. Het wordt ongetwijfeld dan ook weer een mooi spektakel zoals men dat van K.D.O. gewend is. Dus wanneer u weer eens heerlijk wilt lachen, dan moet u beslist komen.  De repetities worden gehouden in ‘t Enknest, Enkweg 24b te Eerbeek, het eigen clubgebouw van K.D.O.  Uitvoeringen 2022 zijn op 18, 19 en 20 november 2022 Dorpscentrum De Brink, Hoofdweg 5 te Loenen. De zaal is iedere avond of middag 45 minuten voor aanvang open. De kosten zijn slechts € 7,50 per persoon. Koop kaarten in de voorverkoop want OP IS OP.

Voorverkoop bij:

Heeft u interesse in toneelspelen, of wilt u een repetitieavond bijwonen, neemt u dan contact op met Joke Brouwer, telefoon 06 2740 1849, zij kan u er alles over vertellen. U bent van harte welkom. De koffie staat klaar. Zie ook: www.kdoeerbeek.nl