Afbeelding

Autorit “de Heiderit” en rolstoelwandeling “Ereveld”

Algemeen

LOENEN - De Zonnebloem Loenen had dit keer twee activiteiten kort na elkaar gepland. Eerst was er een prachtige rondrit, “de Heiderit”. Vrijwilligers/chauffeurs vertrokken om 13.00 u. met onze gasten vanaf de Brink. De rit werd begonnen met een gezamenlijke lunch die bestond uit een heerlijke pannenkoek. Daarna werd de rit voortgezet, een prachtige tocht over de Postbank.

Op het hoogste punt werd nog even uitgestapt en was er voor de gasten een drankje en genoot men met volle teugen van het uitzicht.Rond 17.00 u. waren de gasten weer thuis, zeer voldaan en met het verzoek….volgend jaar weer? En de rolstoelwandeling volgde daarop. Doel dit keer van de wandeling was een bezoek aan de “Veteranenbegraafplaats”. De groep werd bij de poort al opgewacht door de gastheer. Vervolgens gingen ze naar het mooie Educatiecentrum waar de gastheer koffie/thee met cake aanbood. De groep kreeg een royale, interessante uitleg over de plaatsen over de hele wereld waar onze landgenoten ingezet werden. Er was nog een korte film en wederom een kopje koffie/thee en vervolgens werd de middag afsloten met een wandeling over deze prachtige begraafplaats in ons Loenen.

Het was een indrukwekkende middag en volgens de organisatoren voor zeer tevreden gasten.
De Zonnebloem Loenen dankt de organisatoren, de chauffeurs en de rolstoelduwers voor hun inzet. Samen kun je zoveel meer!