Vice-voorzitter Sylvia van Lith-Kamphuis draagt de voorzittershamer over aan Davy te Bokkel.
Vice-voorzitter Sylvia van Lith-Kamphuis draagt de voorzittershamer over aan Davy te Bokkel.

Davy te Bokkel nieuwe voorzitter Eendracht Eerbeek

Algemeen

EERBEEK - Sinds vorige week heeft Muziekvereniging Eendracht uit Eerbeek een nieuwe voorzitter. Tijdens een speciaal ingelaste ledenvergadering overhandigde vice-voorzitter Sylvia van Lith-Kamphuis de voorzittershamer aan Davy te Bokkel.

Te Bokkel volgt hiermee officieel Wim Wensink op, die na een periode van 12 jaar afgelopen maart stopte als voorzitter. “In maart ben ik toegetreden tot het bestuur van Eendracht en heb ik al snel de ambitie uitgesproken om voorzitter te worden van deze mooie vereniging” aldus te Bokkel. “Ik ben blij dat de leden mij het vertrouwen hebben gegeven, ik ben trots en vereerd om deze rol te mogen vervullen.”

Davy te Bokkel is opgegroeid in Eerbeek en is al ruim 30 jaar verbonden aan de vereniging. “Ik heb in al die jaren allerlei stappen doorlopen binnen Eendracht. Begonnen op blokfluit, vervolgens trompet, daarna trombone, en samen met mijn vrienden doorgestroomd binnen de diverse orkesten van de vereniging”.

Eendracht start binnenkort een muziekprogramma voor volwassenen die op latere leeftijd hun muzikale talenten willen ontdekken (Muziek Maak Je Samen 18+). “We proberen de nieuwe muzikanten snel gezamenlijk muziek te laten maken, want muziek maken is extra leuk als je het samen kunt doen”, aldus te Bokkel.