Afbeelding

Kampeer-weekend Vrienden van de Estafette

REGIO - Van vrijdag 16 september tot en met zondag 18 september 2022 is er een Renault Estafette kampeer weekend bij Landschapscamping ’t Lenticnck, Windheuvelstraat 7 in Voorstonden. (tussen Zutphen en Brummen)

In dit weekend komen plm. 25 bussen bij elkaar voor een fantastisch weekend. Dit jaar extra feestelijk omdat de club Vrienden van de Estafette 30 jaar bestaat. Het weekend staat bol van de activiteiten. Zo staat er op zaterdag een puzzelrit op het programma. Misschien ziet u ons wel voorbijkomen. De naam Vrienden van de Estafette is zorgvuldig gekozen: we zijn vrienden omdat de Renault Estafette door z’n vriendelijke uitstraling en grote aaibaarheid het beste in de mensen losmaakt. Daar komt nog bij z’n schitterende uiterlijk en z’n praktische inzetbaarheid. 


Unieke busjes

Dat maakt de Estafette uniek, vooral in vergelijking met andere busjes. De vereniging stelt zich tot doel de Estafette voor de eigenaren op de weg te houden en de wereld te laten delen in ons genoegen. Dat doen we door bijeenkomsten, bijvoorbeeld technische dagen en kampeerweekeinden maar ook door de onderdelenvoorziening te ondersteunen. Technische kennis en ervaring is er voldoende aanwezig die we met de andere ‘Vrienden van de Estafette’ delen, net alle we het genoegen van onze schaarse en unieke klassieker graag met iedereen delen. Vind u het leuk om onze busjes te komen bewonderen? U bent van harte welkom.