Het duo Een en Ander
Het duo Een en Ander

Verslag Verenigingsavond O.V.O.V. 6 september 2022.

Algemeen

BRUMMEN/ BROEK - Op 6 september kwamen de dames van de OVOV na de warme zomer weer bijeen in de zaal van de Vroolijke Frans. Voorzitter Nel Dielissen heette de goedgevulde zaal welkom. 

Na de gebruikelijke huishoudelijke mededelingen werd de avond verzorgd door het duo Een en Ander uit Zelhem. Het duo Een en Ander wordt gevormd door Erik Knoef en Anita Oldenhave. Het programma van dit veelzijdige duo bestaat uit conferences, sketches, gedichtjes in het Nedersaksisch dialect. Daarnaast spelen en zingen ze ook liedjes van alle tijden. Door het gebruik van diverse instrumenten, zoals o.a. gitaar, klarinet, trompet en mondharmonica klinkt het alsof er een band staat i.p.v. 2 personen.Na afloop was iedereen het er unaniem over eens, dat het een geweldige avond geweest was, waar de lachspieren weer eens goed gebruikt waren. 

De volgende activiteit van de OVOV is op dinsdag 20 september – dan gaan de dames een middagreisje maken naar de Bakkersmolen in Elburg. Dit uitstapje wordt afgesloten met een warm/koud buffet bij de Vroolijke Frans.