Diefstal katalysator

KLARENBEEK - Op donderdag 17 juni 2022 tussen 12:00 en 17.00 uur is de katalysator van een Skoda Octavia is gestolen terwijl deze geparkeerd stond op de parkeerplaats bij NS station te Klarenbeek.


Berijder onder invloed

BUSSLOO - Op vrijdag 18 juni omstreeks 19.15 uur  zagen verbalisanten een auto op Bussloo rijden ter hoogte van een geslotenverklaring (bord eenrichting of afgesloten verkeer Red.). De berijder is hierop aangesproken. Deze wekte bij de verbalisanten de indruk onder invloed te zijn. Speekseltest afgenomen, deze bleek positief op cannabis.


Scheldpartij op kermis

EERBEEK - Op zaterdag 19 juni omstreeks 01.15 uur tijdens de kermis Eerbeek stonden verbalisanten bij de uitloop van de kermis. Verbalisanten werden vervolgens aangesproken over een vechtpartijtje op het kermisterrein. Hier hebben verbalisanten de vechtende groepen uit elkaar gehaald, waarbij 1 man het nodig vond de politie te schelden voor kankerleijers. Hierbij is de man gevraagd om zijn ID. De man ging hierop door het lint en bleef de verbalisanten midden op het kermis terrein uitschelden. Hierop is de man aangehouden, waarbij hij niet meewerkte en in verzet ging. Hij werd overgebracht naar het cellencomplex te Apeldoorn.