Foto: MHol fotografie
Foto: MHol fotografie

Vervolg van voorpagina

Wandelplezier bij de 4Daagse

Niet alleen op de stempelkaart, maar ook op handen en voorhoofden. De muziekkorpsen Eendracht en DAP Apeldoorn begeleidden de intocht muzikaal en bij het defilĂ© aan de Smeestraat werd de intocht met DJ Bjorn Staal een waar feestje. De intocht eindigde traditiegetrouw op het kermisterrein. De leerlingen van basisschool De Poort in Loenen hebben het erg naar hun zin gehad tijdens de Wandel4Daagse Eerbeek. 


Voor Siep is het wandelen zelf het leukste, terwijl voor Fanna de gezelligheid voorop staat. Nout genoot van de muziek onderweg en Jidde vond het fijn om zijn vrienden te zien. En voor Tim vormde het dennenappelsgevecht het hoogtepunt van de Wandel4Daagse. Stichting Wandel4Daagse dankt alle sponsoren dat zij dit evenement mogelijk hebben gemaakt! De volgende editie vindt plaats van dinsdag 30 mei tot en met vrijdag 2 juni 2023.


Eerste editie van Midzomer- markt

EERBEEK - Op 25 juni vindt de 1e editie van de Eerbeekse Midzomermarkt plaats. Op de markt vind je lokale ambachtelijke producten uit de directe omgeving van Eerbeek. 


Wil je de Eerbeekse Midzomermarkt bezoeken? Je bent van harte welkom tussen 11:00 uur en 16:00 uur op het terrein van Restaurant Grand Café De Korenmolen te Eerbeek.