Ondertekening gebruikersovereenkomst GGZ-Riwis en Onze DROOM
Ondertekening gebruikersovereenkomst GGZ-Riwis en Onze DROOM Foto:

Vervolg van voorpagina

Nieuw onderkomen Onze DROOM

De ontruiming en sloop van het gebouw werden keer op keer uitgesteld, maar het vinden van een ruimte werd steeds urgenter. Dit jaar werd van maand tot maand de sloop aangekondigd. Daarom is besloten te verhuizen. Afgelopen zaterdag zijn de eerste meubels verhuist naar Gentiaan 9. Onze DROOM is vanwege de verhuizing gesloten tot 14 juni. Dan hopen het bestuur en de vrijwilligers zo ver te zijn, dat een nieuwe start gemaakt kan worden. Op dinsdag en donderdagochtend met de ontmoeting van 10-12 uur. Later in de zomer zullen alle andere activiteiten, zoals het brei- en haakcafé, samen eten, creatieve middagen, kledinguitgifte, samen bewegen en het repair café starten. Iedereen is welkom vanaf 14 juni.


Lezing over Boerenmagie

EERBEEK/ HALL - Maandag 30 mei bent u weer welkom op de afdelingsavond van Vrouwen van Nu Eerbeek/Hall. Op deze avond komt Jan Bornebroek een lezing houden over Boerenmagie. 

Onder boerenmagie verstaat men alle ‘magische krachten' die te hulp worden geroepen om onheil te voorkomen en te bestrijden. Zelfs tot in de huidige tijd vindt iedereen in z'n omgeving aspecten van ‘boerenmagie'. De avond in het Tjark Riks Centrum Dericxkam begint om 19.30 uur. Gasten zijn welkom, kosten 5 euro.