Afbeelding

Het ComputerPlein bij de Bibliotheek in Eerbeek drukbezocht

Algemeen

EERBEEK - Steeds meer inwoners van Eerbeek en omgeving krijgen bij het drukbezochte ComputerPlein antwoord op vragen zoals: ‘Hoe zet ik foto’s over op de computer? Hoe maak ik een account aan bij een webshop? Of hoe verstuur ik een factuur via e-mail? Enthousiaste vrijwilligers helpen mensen iedere dinsdagochtend met vragen over de computer, het internet of de Klik en Tik cursus. 

Heb jij digitale vragen? 

Iedere dinsdagochtend van 09.30 tot 11.30 uur zitten geduldige en behulpzame vrijwilligers klaar om jou te helpen met al jouw (digitale) vragen. Samen gaan jullie aan de slag. Je kunt je eigen laptop of tablet meenemen, maar je kunt ook een van de computers of tablets van de Bibliotheek gebruiken. Geen vraag over de computer, het internet, je mobieltje of je e-reader is te gek bij het ComputerPlein. Wil je graag de computercursus Klik & Tik volgen? Ook dat kan bij het ComputerPlein.

Gratis en voor iedereen

Het ComputerPlein is voor leden en niet-leden van de Bibliotheek. Er staat een kopje koffie of thee voor je klaar. Je bent van harte welkom.

Alles op een rijtje

Wanneer?        Iedere dinsdagochtend

Hoe laat?        09.30 tot 11.30 uur

Waar?        Bibliotheek Eerbeek

Kosten?        geen