Afbeelding

Kom voor alle vragen over sport en bewegen naar het beweegloket

Algemeen

GEMEENTE BRUMMEN - Sportkompas heeft sinds kort een beweegloket in de gemeente Brummen. Erik Sanders is werkzaam bij Sportkompas als buurtsportcoach, buurtsportcoach aangepast sporten en is verantwoordelijk voor het beweegloket. Wat is een beweegloket, voor wie is het beweegloket en wanneer kan je bij het beweegloket terecht?

Bij het beweegloket kun je terecht met al je vragen over sport en bewegen. Zoek je een nieuwe sport, wil je meer gaan bewegen maar heb je geen idee wat je wilt gaan doen, zoek je iemand om samen mee te gaan sporten of heb je vragen over een sporthulpmiddel of een regeling met betrekking tot het minimabeleid en sport; met al deze vragen kan je bij het beweegloket terecht.

Iedere inwoner van de gemeente Brummen kan bij het beweegloket aankloppen. Het beweegloket is een gratis voorziening. Een afspraak, het advies en de hulp vanuit het beweegloket kost niets. Het beweegloket is namelijk opgericht om burgers te helpen en te stimuleren om meer te gaan bewegen. Maar ook verenigingen en andere sportaanbieders kunnen bij het beweegloket terecht met specifieke vragen over sport.

Elke eerste donderdag van de maand is er van 13:00 tot 15:00 een inloopspreekuur bij zwembad Rhienderoord in Brummen. Wil je liever op een ander moment een afspraak? Dit is mogelijk in overleg. Kijk voor meer informatie over het beweegloket op www.stichtingsportkompas.nl.