Afbeelding

Met huifkar over de Veluwe

Algemeen

LOENEN - Maak tijdens de meivakantie een gezellige en gevarieerde tocht van 2 uur met de huifkar door de natuur op de Veluwe. Geniet van de bloeiende heide, bossen, weilanden en akkers nabij Loenen. De huifkar vertrekt woensdag 4 mei om 13.30 uur vanaf open erf De Groote Modderkolk aan de Vrijenbergweg 24b in Loenen. 

Onderweg horen deelnemers bijzondere verhalen over de omgeving. Aanmelden voor deze excursie is verplicht en kan via de website: www.nm.nl/huifkar-loenen.nl. Laat je verrassen door de prachtige omgeving van het karakteristieke boerenlandschap rondom het dorp Loenen, met zijn oude akkers en weilanden. Ga mee door de bossen van de ReeĆ«nberg en Hoeve Delle, die worden afgewisseld door bloeiende heidevelden. 

De tocht voert langs een waterval in het gebied. Onderweg horen deelnemers wetenswaardige en bijzondere verhalen over de omgeving. Over de dieren die hier leven, het stuifzand, het water van de Veluwe. De huifkar maakt op verschillende locaties een stop. De rit is geschikt voor iedereen die wil genieten van de natuur; honden mogen niet mee. Kaartjes moeten vooraf online worden gekocht. Er kunnen beperkt rolstoelen mee (graag telefonisch doorgeven via 055-5050052).