Een abstract werk van Ineke van Loenen. Foto: Arthuus
Een abstract werk van Ineke van Loenen. Foto: Arthuus

Voorjaarsexpositie in Arthuus

Algemeen

LOENEN - In het Loenense Arthuus zijn van zaterdag 23 april t/m zondag 3 juli werken van vier kunstenaars te bewonderen.

De eerste kunstenaar is Ali Kleinhuis met materieschilderijen. Kleuren in de kosmos, de processen van oxidatie, erosie en corrosie zijn haar grootste inspiratiebron. De tweede is Ineke van Loenen met stenen beelden. Zij heeft een sterk gevoel voor krachtige lijnen en abstracte vormgeving. De derde is Lilian Wessels met keramiek vrouwen. Het werk van Lilian drukt bewondering uit voor de Afrikaanse wilskrachtige vrouw, die trots en zelfverzekerd haar vrouwelijkheid draagt. De vierde is Mieke Diekmann. Zij schildert en maakt bronzen beelden, die binnen en buiten te zien zijn. 

Tijdens het openingsweekend van de voorjaarsexpositie worden bezoekers met een hapje en een drankje verwelkomd. Openingstijden van het Arthuus aan de Eerbeekseweg 13a in Loenen zijn: zaterdag en zondag van 12:00 uur tot 17:00 uur en op afspraak (06-51447588). Kijk voor meer informatie op www.arthuus.nl.