Theatergroep WirWar. Foto: L. Hurenkamp
Theatergroep WirWar. Foto: L. Hurenkamp

Bijzondere theatervoorstelling in ziekenhuis

Algemeen

APELDOORN - De CVA zorgketen regio Apeldoorn en Zutphen organiseert rond de Europese Dag van de Beroerte een theatervoorstelling op 11 mei in het Gelre Apeldoorn. Deze wordt verzorgd door theatergroep WirWar en is speciaal bedoeld voor mensen die een CVA (beroerte) hebben gehad en hun naasten. 

Theatergroep WirWar is een groep spelers met (niet-) aangeboren hersenletsel; ook een beroerte valt hieronder. De spelers van WirWar vertellen in deze voorstelling over hun ervaringen. Op ontroerende, confronterende en humoristische wijze laten zij zien hoe hun leven met hersenletsel er uit ziet. Door de voorstelling ontstaat ruimte voor begrip en (h)erkenning.

De voorstelling ‘De Hoofdzaak’ is op woensdagavond 11 mei en kan gratis worden bijgewoond. Vanaf 19:00 uur is er gelegenheid voor een kopje koffie of thee. De voorstelling begint om 19:30 uur, duurt tot ongeveer 21:00 uur en vindt plaats in het Auditorium van Gelre Apeldoorn.
Aanmelden is noodzakelijk en kan via het aanmeldformulier op: www.gelreziekenhuizen.nl/over-ons/agenda (kijk bij 11 mei).