Afbeelding

Praat mee over toekomst Brummense landschap

Algemeen

GEMEENTE BRUMMEN - Een jaar geleden verscheen ´Brummen-de Landschapsbiografie´. Een kartonnen doos vol met boekjes, folders, kaarten en zelfs een spel over het bijzondere landschap van de gemeente Brummen. Een cadeautje van het Landschapsnetwerk Brummen, omdat het landschap van iedereen is. Maar dat landschap is altijd in verandering. Hoe gaan we hiermee om? Denk met ons mee over de toekomst van het Brummense landschap en kom naar het Brummense Landschapsgesprek op dinsdag 26 april.

De Landschapsbiografie laat zien hoe bijzonder het Brummense landschap is. Maar er komt heel wat op ons af dat voor verandering gaat zorgen. Denk aan gevolgen van klimaatverandering, overgang naar een duurzame landbouw, of groei in het toerisme. Hoe kunnen we ervoor zorgen dat deze veranderingen positief uitpakken? Kan ons landschap ervan profiteren? Over deze vragen gaat het Brummense Landschapgesprek.

Het Landschapsnetwerk Brummen nodigt u graag uit deel te nemen aan het Brummense Landschapsgesprek, op 26 april in de Pancratiuskerk in Brummen. De toegang is vrij. Belangstellenden zijn welkom vanaf 19:30 uur, en het programma begint om 20:00 uur. Aanmelden is mogelijk door een mail te sturen naar info@landschapsnetwerkbrummen.nl. Wie dit doet, die ontvangt dan het programma. Of kijk op www.landschapsnetwerkbrummen.nl.