Het Brummens Mannenkoor presenteert zich in nieuwe kostuums tijdens de boekenmarkt op 30 april. Foto: BMK
Het Brummens Mannenkoor presenteert zich in nieuwe kostuums tijdens de boekenmarkt op 30 april. Foto: BMK

Mannenkoor toont nieuwe kostuums op boekenmarkt

Algemeen

BRUMMEN - Het Brummens Mannenkoor houdt op 30 april vanaf 10:00 uur de traditionele maandelijkse boekenmarkt op het Marktplein te Brummen. Tijdens deze boekenmarkt presenteert het BMK om 14:00 uur voor het eerst het nieuwe koorkostuum. 

Het koor combineert deze presentatie met een kort optreden in de muziektent op het Marktplein. Het optreden zal worden afgesloten met het zingen van het Oekraïense volkslied. In samenwerking met de Stichting Spoed Opvang Oekraïners Brummen (SOOB) is er tevens gelegenheid geld te doneren voor de vluchtelingen uit Oekraïne. Oekraïners in Brummen krijgen een uitnodiging voor deze bijeenkomst. Tevens heeft het BMK besloten de helft van de dagopbrengst van de boekenverkoop die dag te schenken aan de Stichting SOOB. Dus hierbij de oproep van het BMK die dag zoveel mogelijk boeken te kopen! 

Verder is het BMK onlangs gestart met het geven van een aantal concerten, speciaal in het kader van de opgezette ledenwerving. Na concerten in Rheden en Eefde worden er nog 2 gehouden in Loenen en Voorst. op respectievelijk 15 mei en 9 oktober. De entree is bij alle concerten gratis. 

Het koor repeteert elke week op de dinsdagavond vanaf 19:45 uur in het gebouw van Stichting Welzijn Brummen (Plein 5). Elke eerste dinsdag van de maand houdt het BMK een openbare repetitie. Een ieder is dan van harte welkom om kennis te maken met het koor.

Voor verdere info: www.brummensmannenkoor.nl.