Afbeelding

Wim Geurink opnieuw beste schaker

Algemeen

EERBEEK - Op donderdagavond 14 april werd de 18e en tevens laatste speelronde van de interne schaakcompetitie afgewerkt in het cultuurhuis Pater Dekker. Hoewel deze jaargang danig beïnvloed werd door langdurige coronapandemie kon voor het eerst sinds drie jaar weer een clubkampioen uitgeroepen worden: voor de in totaal 5de keer werd dit Wim Geurink.

Geurink voegde zich samen met drie anderen – de heren Boomsma, van Oosten en Hietbrink – in een illuster rijtje van vijfvoudige clubkampioenen in de 85-jarige clubgeschiedenis van de Eerbeekse Schaakclub. Eerder dit seizoen veroverde hij ook al de online clubtitel. Paul van Berkum eindigde als 2de en Rolf van Agtmaal als 3de.  Laatstgenoemde is overigens al viervoudig clubkampioen.

Op donderdag 21 april werd het seizoen afgesloten met de jaarlijkse algemene ledenvergadering. De Eerbeekse Schaakclub hoopt in het nieuwe seizoen een aantal nieuwe leden te mogen verwelkomen. De vaste speellocatie is het Pater Dekkerhuis aan de Lorentzstraat 20. Meer informatie is te vinden op: www.eerbeekseschaakclub.nl.