Afbeelding

Topwedstrijd H.V. Brummen E1

Algemeen

BRUMMEN - Op zondag 10 april moest het team van H.V. Brummen E1 spelen in Doetinchem tegen H.V. Artemis ’15 E2. Tijdens het warmlopen was goed te zien dat de tegenstander ongeveer van dezelfde leeftijd was. Na goede tips en aanwijzingen van coach Gerda en Kakin, begon de wedstrijd. Al snel werd duidelijk dat het heel spannend zou gaan worden. Beide teams hadden veel kansen. Siem had hele goede reddingen en bij de schoten van Brummen hadden Lucas, Jayden, Yara en Nika pech dat ze of te hoog schoten of op de paal of op de lat. Ze deden ontzettend goed hun best! In de rust stond het helaas 2-0 voor de tegenstander.  In de 2e helft ging Yara keepen. Dit deed zij ongelooflijk goed! Bij de tegenstander was de keepster gaan spelen en deze meid gooide heel veel en heel vaak op het doel. Maar omdat Maaike, Isa, Emma en Lucas zo goed verdedigden, kon ze maar heel weinig ballen in het doel gooien. Uiteindelijk wist Brummen ook de gaatjes te vinden in de verdediging van Artemis. Ze scoorden zelfs 2 keer door goed samen over te spelen! Uiteindelijk werd het 7-2 voor Artemis. Maar wat hebben onze toppers goed gespeeld! Na de wedstrijd gooiden ze de ene naar de andere shoot-out erin! Nadat ze de scheidsrechter, het publiek en de tegenstander bedankt hadden, werd de reis weer naar Brummen ingezet.

“Het is zo mooi om te zien dat dit team zo goed hun best doet, maar met name ook zoveel plezier heeft! Het kan alleen maar (nog) beter worden! “