Voorzitter Jan Martens en jubilaris Anton Bos.
Voorzitter Jan Martens en jubilaris Anton Bos.

Brummens Mannenkoor huldigt trouwe zangers

Algemeen

BRUMMEN - Het is een goed gebruik van het Brummens Mannenkoor om tijdens de algemene ledenvergadering leden te huldigen voor hun langdurig lidmaatschap van het koor. Tijdens de vergadering gehouden op 29 maart jl. viel deze eer te beurt aan Anton Bos en Henk Oosting vanwege hun 40-jarig lidmaatschap. Helaas kon Henk Oosting niet aanwezig zijn

Voorzitter Jan Martens reikte de hieraan verbonden BMK speld en oorkonde uit aan Anton Bos. Jubilaris Henk Oosting zal deze op een later tijdstip in ontvangst nemen. Beide heren werden geprezen voor hun trouwe repetitiebezoek en inzet voor het koor.

In de algemene ledenvergadering, voorafgaand aan de huldiging werd afscheid genomen van bestuurslid Joop Nieuwenhuis. Als nieuw bestuurslid werd benoemd René Steen. Jan Martens en Henk van den Beld, beiden aftredend, werden opnieuw benoemd voor een volgende periode.

Het eerstvolgende optreden van het BMK is op zondagmiddag 24 april 2022 in de Ontmoetingskerk in Eefde. Voor meer informatie zie www.brummensmannenkoor.nl .