De ruimte waar de overledene wordt opgebaard heeft een sfeervolle aanblik gekregen. Foto: Marion Verhaaf
De ruimte waar de overledene wordt opgebaard heeft een sfeervolle aanblik gekregen. Foto: Marion Verhaaf

Kennismaken met Brummense Uitvaartzorg

Zakennieuws

BRUMMEN - Wie een kijkje achter de schermen wilde nemen bij de Brummense Uitvaartzorg, kon dat afgelopen zaterdag doen tijdens de Open Dag. Uitvaartverzorgers Ivanka Meijerink en Karin van Rooijen beantwoordden alle vragen van de bezoekers omtrent uitvaarten en alles wat daarbij komt kijken. 

Zo konden de belangstellenden tevens kennismaken met de beide nieuwe uitvaartverzorgers. Onlangs namen zij gezamenlijk de werkzaamheden van Elselien Klein over. Met een geheel vernieuwd uiterlijk van het uitvaartcentrum aan de Irenelaan maken zij een frisse start. “We hebben er enorm veel zin in om hier aan het werk te gaan. Een fijne sfeervolle plek om ons werk te kunnen doen en de families bij te staan,” vertelde Ivanka Meijerink. Karin van Rooijen kan dit alleen maar beamen.

Alles heeft een serene uitstraling gekregen, de ontvangstruimte oogt veel groter door de nieuwe indeling met ronde tafels en mooie stoelen. De ruimte waar de overledene wordt opgebaard heeft een sfeervolle aanblik gekregen. Er is zelfs een zitje gecreëerd.

De bloemist, drukker, kistenleverancier en de plaatselijke Afscheidsfotografe lieten tevens hun werk zien.
“Voor wie niet in de gelegenheid was om te komen kijken, wees welkom! Wij maken altijd tijd voor een praatje en informeren u graag over de vele mogelijkheden onder het genot van een kop koffie,” aldus Ivanka Meijerink. U vindt hen aan de Pr. Irenelaan 2 te Brummen.