Paaseieren zoeken, het kan weer!
Paaseieren zoeken, het kan weer!

Paaseieren zoeken in Dierenpark

Algemeen

BRUMMEN – Na twee jaar vol coronaperikelen is er gelukkig weer veel mogelijk. Ook voor de kinderen in de gemeente Brummen. Zo was het paaseieren zoeken in Dierenpark ‘t Goor al die tijd niet mogelijk, maar nu maakt het evenement in april 2022 eindelijk zijn rentree. 

Stichting Dierenpark ‘t Goor Brummen heet alle kinderen van 2 tot en met 10 jaar op zaterdag 16 april van harte welkom om paaseieren te komen zoeken. Ter plaatse worden de deelnemende kinderen verdeeld in drie leeftijdsgroepen. De jongsten mogen samen met de ouders zoeken op het terrein naar papieren paaseieren. “De eieren kunnen echt overal verstopt zijn, op de grond, in de struiken of bij de bomen. Dus je moet wel goed zoeken,” aldus Jacob Holman van het Dierenpark ‘t Goor. “Er liggen er genoeg verstopt, dus iedereen zal wel een ei moeten kunnen vinden.” 

De gevonden papieren eieren kunnen de kinderen na afloop inwisselen voor een gekleurd en gekookt ei bij de organisatie. Tussen de verstopte papieren eieren zitten overigens ook gouden exemplaren. Voor de vinders van een ‘Gouden Ei’ is er een leuke verrassing.

De start van het paaseieren zoeken is om 14.00 uur op het terrein van het Dierenpark ‘t Goor aan de Goeman Borgesiusstraat in Brummen. Dus wees op tijd aanwezig. Van tevoren opgeven is niet nodig en de activiteit is gratis. De organisatie is in handen van Stichting Dierenpark ‘t Goor Brummen.