Het koor De Vroolijkheid Foto: eigen foto.
Het koor De Vroolijkheid Foto: eigen foto.

Het koor De Vroolijkheid zingt weer!

Algemeen

BROEK - U weet het misschien, het was nogal kwakkelen met de repetities van alle koren. Twee jaar lang gingen er vele niet door. Maar nu mag het weer en kan er weer voluit gezongen en gerepeteerd worden. En er is ook een nieuwe dirigent. Ze heet Alyde Touwen. Dus dat wordt een nieuwe start.

De vorige dirigent stapte op vanwege de onzekere inkomsten, niet uit onvrede. Zij kreeg het originele idee om zich te laten omscholen tot servicemonteur van cv-installaties en daar is ze nu druk mee bezig. Dus, mocht u voor een onderhoudsbeurt of een reparatie een vrouw als monteur over de vloer krijgen, dan zou het best eens een voormalig koordirigent kunnen zijn.

Met deze verse start is er ook weer plek voor nieuwe aanwas van koorleden. Vooral bassen zijn erg nodig. Maar andere stemsoorten zijn ook welkom. Zij kunnen ook best een paar maal mee komen zingen om het uit te proberen. De repetities zijn eens per twee weken op de vrijdagavond.

Als u zin heeft om u er in te storten of om toch nog voorzichtig uit te ademen, neem dan contact op met de secretaris Ans Uit de Weerd, tel. 0575 - 565215 of vroolijkheid@gmail.com. Dus maak wat tijd voor de Vroolijkheid.