Afbeelding

Meld je aan voor ‘Lift je leven!

Algemeen

BRUMMEN – Begin april kan iedereen, die wil werken aan een duurzame leefstijl en woont in de gemeente Brummen, meedoen aan het Lift je Leven Programma. Er worden twee series bijeenkomsten gehouden: startend op vrijdagochtend 1 april in Brummen en vrijdagmiddag 8 april in Eerbeek.

Het Lift je Leven Programma bestaat uit twaalf bijeenkomsten, waarbij de deelnemers hun leefgewoontes bekijken en besluiten welke doelen ze willen stellen om hun leven aangenamer te maken en samen te werken aan een duurzame leefstijl. Dit op het gebied van goed omgaan met gezondheid, met geld en met groen. Hoe blijf je gezond of word je gezonder, zowel lichamelijk als geestelijk, waar geef je je geld aan uit, waarop kun je bezuinigen, hoe kun je zoveel mogelijk doen met je geld, en hoe kun je besparen op energie etc. hoe zorg je voor een betere wereld, het wereldklimaat? Een werkboek vormt de basis, daarnaast zijn de tips en ervaringen van de mensen die meedoen van veel waarde.

Op vrijdag 1 april om 09.30 uur start de groep in Brummen, onder leiding van Sonja Leemkuil en Carry Nijland en op vrijdag 8 april n Eerbeek om 14.00 uur, onder leiding van Marita Klein.

Lift je Leven is een programma van St. Lift, dat op diverse plekken in het land wordt gehouden en waar mensen van alle leeftijden aan mee doen. 

Voor jongeren en ouderen, die bewuster gaan leven en daardoor aan het eind van de maand wat geld over willen houden, gezonder willen leven of beter willen zorgen voor het groen en zorg hebben voor het klimaat is samen praten over deze onderwerpen werken aan een betere toekomst.

Het Programma is gratis en mogelijk gemaakt door toekenning van de Innovatiesubsidie van de gemeente Brummen aan St. Onze DROOM.

Opgave en inlichtingen: Sonja Leemkuil, tel. 06 10658315 of Marita Klein, tel. 06 13576825