Karin en Ivanka.
Karin en Ivanka.

Nieuwe uitvaartbegeleidsters bij Brummense Uitvaartzorg

Algemeen

BRUMMEN - De Brummense Uitvaartzorg heeft per 1 maart haar nieuwe uitvaartbegeleidsters, Karin van Rooijen en Ivanka Meijerink, met open armen ontvangen. Samen nemen zij de werkzaamheden in de regio Brummen op zich. Met passie voor het werk en samen met een hecht team, gaan de dames vol enthousiasme de Brummense Uitvaartzorg vertegenwoordigen. 

In februari is het uitvaartcentrum op de begraafplaats aan de Prinses Irenelaan 2 in Brummen grondig gemoderniseerd onder het mom van ‘een nieuwe lente, een nieuw begin’. Gekozen is voor twee vaste uitvaartdames in plaats van één (voorheen Elselien Klein met een oproepkracht). Dit om de werkdruk beter te kunnen verdelen en daarmee de kwaliteit te waarborgen. 

Lydia Straalman, woonachtig in Brummen, blijft Karin en Ivanka ondersteunen als uitvaartassistente. Naast onze gastdames Inge en Dorinda, staat er een sterk team dat als vanouds alle voorkomende werkzaamheden (zoals vertrouwd) blijft vervullen. Belangstellenden kunnen zaterdag 26 maart van 12.00 tot 16.00 uur een kijkje komen nemen tijdens de Open Dag. Brummense Uitvaartzorg wenst het team veel succes!

Kijk voor meer info op https://brummenseuitvaartzorg.nl/