Afbeelding

Toch nog een carnavalsfeest in De Korenmolen

Algemeen

EERBEEK - Carnavalsminnende inwoners van Eerbeek en omgeving kunnen op zaterdag 26 februari helemaal losgaan tijdens een feestavond in Residentie De Korenmolen. De verkoop van de 350 beschikbare kaarten begint zaterdag 19 februari en loopt via Primera Eerbeek en De Korenmolen. Een ticket kost 7,50 euro.

De zaal van de Korenmolen opent volgende week zaterdag om 19.30 uur en om 19.44 uur - het is immers carnaval - kunnen de aanwezigen aan de eerste polonaise beginnen. Volgens bestuurslid Marion van der Velde van Carnavalsvereniging De Dwarsliggers zullen Prins Glenn den eerste, Prinses Marion en Adjudant Bert voorop gaan.

“De feestvierders mogen een gezellig feestje verwachten met een zingende DJ Jeffrey en zij kunnen verkleed of gewoon in hun eigen outfit komen”, zegt Marion. De minimumleeftijd voor het carnavalsfeest is 16 jaar.

Heel lang zag het ernaar uit dat er vanwege de strenge coronamaatregelen helemaal geen carnavalsactiviteiten mogelijk zouden zijn. Door de afgelopen dinsdag door minister Kuipers aangekondigde versoepelingen kunnen De Dwarsliggers toch nog een mooi feest bouwen in hun residentie aan de Kanaalweg.