Afbeelding

Nieuw in Eerbeek: Het ComputerPlein

Algemeen

EERBEEK - Hoe zet ik foto’s over op de computer? Hoe maak ik een account aan bij een webshop? Oh jee, mijn zorgverzekeraar vraagt om een factuur via e-mail. Steeds meer dingen gaan via de computer. Vind je dit lastig of weet je niet waar je moet beginnen? Kom dan naar het ComputerPlein bij de Bibliotheek in Eerbeek.

ComputerPlein in Eerbeek start vanaf 1 maart

Iedere dinsdag kun je met al je vragen over de computer, het internet, je mobieltje of je e-reader terecht bij het ComputerPlein. Wil je graag de computercursus Klik & Tik volgen? Ook dat kan bij het ComputerPlein. Van 09.30 tot 11.30 uur zitten geduldige en behulpzame vrijwilligers klaar om jou te helpen met al jouw (digitale) vragen. Samen gaan jullie aan de slag. Je kunt je eigen laptop of tablet meenemen, maar je kunt ook een van de computers of tablets van de Bibliotheek gebruiken.

Gratis en voor iedereen

Het ComputerPlein is gratis voor leden en niet-leden van de Bibliotheek. Er staat een kopje koffie of thee voor je klaar. Je bent van harte welkom. Iedere dinsdagochtend van 09.30 tot 11.30 uur in Bibliotheek Eerbeek.