Afbeelding

Verkiezingsdebat op 2 maart 2022

Algemeen

BRUMMEN - Op 2 maart 2022 organiseert de Dorpsraad Brummen een verkiezingsdebat met alle partijen die deelnemen aan de gemeenteraadsverkiezingen op 16 maart a.s.

De focus ligt op het dorp Brummen (inclusief Cortenoever) - wat is de visie van de partijen op de toekomst van het dorp Brummen en welke concrete voornemens hebben zij op het gebied van bijvoorbeeld de bestrijding van zwerfvuil, geluidsoverlast N348, het centrum en de markt, woningbouw, doorgaand(vracht)verkeer in het dorp Brummen of het voorkomen van vandalisme.

De Dorpsraad Brummen nodigt iedereen uit om op 2 maart as aanwezig te zijn in Plein 5, Graaf van Limburg Stirumplein 5 In Brummen. Om 19.30 staat de koffie klaar, de avond duurt tot ongeveer 22.00. De avond wordt geleid door Cor Klein Heerenbrink.

Wat wilt U aan de orde stellen op die avond? Is er een onderwerp dat U belangrijk vindt en niet hierboven genoemd wordt? Geef dat uiterlijk 25 februari as door aan secretariaat@dorpsraadbrummen.nl. 

Natuurlijk vindt de debatavond plaats onder de dan geldende Coronamaatregelen. De Dorpsraad zal tijdig informeren over wat op die datum wel en niet mogelijk is.  Kijk ook op de website van de stichting welzijn Brummen www.welzijnbrummen.nl en de Dorpsraad Brummen www.dorpsraadbrummen.nl voor de actuele stand van zaken. De Dorpsraad rekent op een informatieve en spannende avond!