De fietsen lagen opgestapeld tot aan het dak in het fietsenhok op het station. Foto: Anton Kip
De fietsen lagen opgestapeld tot aan het dak in het fietsenhok op het station. Foto: Anton Kip

Vervolg van voorpagina

Fietsvandalen slaan weer toe

Zij vermoedt dat het de avond ervoor al is gedaan, of wellicht zelfs in de nachtelijke uren. Menig inwoner vanBrummen heeft al contact gezocht met de NS. Uw correspondent deed dit ook en kreeg bericht dat er sinds januari een nieuwe stationsmanager voor het station Brummen is aangesteld. Hem is gevraagd de actie uit te zetten tot het installeren van een mobiel camerasysteem. Zij verwachten dat dit zal gaan helpen bij het tegengaan van het vandalisme. Bij het ter perse gaan van deze editie is helaas nog niet duidelijk geworden wanneer deze camera's geplaatst gaan worden.


BLVergadering vvLoenermark

LOENEN - Het bestuur van voetbalvereniging Loenermark nodigt alle leden, ouders/verzorgers van jeugdleden en ouders/begeleiders van G-Voetballeden uit voor de Buitengewone Ledenvergadering dinsdag 15 februari 19:30 uur.

Loenermark vindt het belangrijk dat bij deze vergadering zoveel mogelijk leden aanwezig kunnen zijn. Daarom is er naast het fysiek bijwonen de mogelijkheid om online deel te nemen. Online deelnemen? Meld je aan via bestuurskamer@vvloenermark.nl.