Paul Hurenkamp draagt binnenkort het stokje over aan Van Uffelen. (Archief)
Paul Hurenkamp draagt binnenkort het stokje over aan Van Uffelen. (Archief)

Van Uffelen neemt Hurenkamp over

Algemeen

BRUMMEN - De landelijk opererende Van Uffelen Groep neemt half maart Paul Hurenkamp Men & Women in Brummen over. Dit wordt de 46ste vestiging van Van Uffelen Mode. Voor de medewerkers en klanten van de dames- en herenkledingzaak aan de Ambachtstraat heeft de overname geen noemenswaardige gevolgen. 

Alle personeel kan onder de nieuwe eigenaar in de zaak blijven werken en de naam en het assortiment veranderen niet. “Pas als we de winkel gaan verbouwen, volgt mogelijk een naamsverandering. Dat is voorlopig niet aan de orde. De winkel ziet er hartstikke verzorgd uit”, zegt Pieter Cox, de eigenaar/directeur van de Van Uffelen Groep.

Goede winkel

Cox benadrukt dat Hurenkamp zijn zaak aan hem verkoopt, omdat hij iets anders wil gaan doen en niet omdat de winkel slecht zou draaien. Integendeel. De Van Uffelen Groep zoekt doorlopend naar goede winkels die dames- en herenkleding verkopen, hetzelfde type merken in huis hebben en minimaal 400 vierkante meter groot zijn. Cox: “Door zo’n winkel over te nemen, willen we zorgen voor continuïteit en van daaruit verder bouwen.”

Paul Hurenkamp Men & Women past met zijn ruim 650 vierkante meter en collectie perfect in het Van Uffelenplaatje. Het eerste contact werd ongeveer een jaar geleden gelegd. Nu is de overname heel nabij. “Paul blijft als ambassadeur voor ons werken”, besluit Cox.