Linda Kleefman van Cirkel Centrum voor Coaching.
Linda Kleefman van Cirkel Centrum voor Coaching.

Meditatieve vrijdagochtendwandeling

Algemeen

BRUMMEN - Veel mensen ervaren momenteel onzekerheid, onrust en polarisatie. Dit gegeven maakt dat Linda Kleefman van Cirkel Centrum voor Coaching het belangrijk vindt hierin iets te betekenen middels de wekelijkse meditatieve vrijdagochtendwandeling. Belangrijk uitgangspunt is dat zij dit toegankelijk heeft weten te maken voor iedereen die dit aanspreekt. Zij gelooft dat zowel verbinding met de natuur, met jezelf en met anderen zorgt voor begrip, vertrouwen en nieuwe energie. Precies datgene wat we nu zo hard nodig hebben in onze samenleving.

Met dit initiatief is ze in september 2021 gestart en inmiddels loopt er wekelijks een vast groepje mensen mee. En er is ruimte voor meer geĂ¯nteresseerden!

Tijdens de wandeling is er ruimte om uit te wisselen en nieuwe waardevolle inzichten en contacten op te doen. Dit in combinatie met een prachtige omgeving maakt dat je tot rust komt. Tegelijkertijd is er altijd wel een luisterend oor wat als heel prettig ervaren wordt. 

Er zijn momenten van stilte en meditatie om echt die rust te voelen en volop de natuur te beleven. Daarnaast is er voldoende gelegenheid om uit te wisselen met elkaar. De thee met een gezonde traktatie maakt het geheel tot een voedende en inspirerende ervaring.

Iedere volwassene,  man of vrouw, die zichzelf deze ervaring gunt is welkom! Elke vrijdag 9.30 uur wekelijks op een andere locatie in de wijde regio van Brummen. Om de kosten te dekken wordt er een tarief van € 5,00 per keer gehanteerd. Meer info en aanmelden: cirkelcentrumvoorcoaching.nl/vrijdagochtendwandeling/