Afbeelding

Debatavond

Algemeen

BRUMMEN - Weet u al op wie u gaat stemmen tijdens de gemeenteraadsverkiezingen op 16 maart 2022?  Wilt u weten wat de voornemens van de diverse politieke partijen voor de kern Brummen zijn? 

De dorpsraad Brummen helpt u daarbij door op 2 maart as een debatavond te organiseren. Daarvoor zijn alle deelnemende partijen uitgenodigd om hun visie op toekomst van de kern Brummen toe te lichten. Een gespreksleider zal de avond leiden. Het is de bedoeling aan de hand van themas die in de kern Brummen leven de partijen te bevragen.  De Dorpsraad Brummen vraagt daarom aan alle inwoners van de kern Brummen aan te geven welke themas voor hen belangrijk zijn. U kunt uw thema doorgeven aan de secretaris van de Dorpsraad Brummen via: secretariaat@dorpsraadbrummen.nl

De avond vindt plaats in Plein 5 (Van Limburg Stirumplein) en begint om 19.30 uur. Een kopje koffie staat dan klaar. De dan geldende Coronaregels worden natuurlijk opgevolgd.  Informatie vindt u ook op Facebook en op de website van de Dorpsraad Brummen.