Afbeelding

HV Brummen wil groeien en met nieuwe teams starten

Algemeen

BRUMMEN - In het seizoen 2022-2023 wil HV Brummen starten met drie nieuwe teams. Een Heren-seniorteam, een Dames- recreantenteam en D/C-jeugd - jongens en meisjes. Misschien heb je gehandbald en wil je in het seizoen 2022/2023 de oude schoenen weer uit de kast halen en je conditie weer op peil brengen na de coronaperiode. HV Brummen hoort signalen van oud leden en niet leden dat zij wel weer zouden willen gaan ballen of kennis willen maken met handbal. Dit zou ontzettend mooi en goed voor de vereniging zijn.

Inmiddels zijn veel nieuwe leden bij de vereniging gekomen in de leeftijdscategorie van 5 t/m 8 jaar. De vereniging hoopt nu ook in andere categorieën meisjes/jongens, dames/heren warm te maken voor de handbalsport en natuurlijk ook bij de bestaande teams meer leden te mogen verwelkomen.

Heb jij misschien interesse? Neem dan contact op met HV Brummen, zodat zij kunnen bekijken of er voldoende animo is en jullie kunnen uitnodigen om eventueel op donderdagavond in sporthal de Bhoele te Eerbeek te gaan starten met het trainen van deze groepen. Misschien heb je vrienden/kennissen die je ook warm kunt maken om een poging te wagen.

Herensenioren vanaf 17 jaar,

Damesrecreanten vanaf 17 jaar, (spelen midweekcompetitie) en

D/C jeugd vanaf 11 jaar, (gaat spelen in competitieverband, gemengd/meisjes- of jongensteam).

Wil je meer informatie neem dan contact op met het secretariaat 06-23701444 of kijk op  www.handbal-brummen.nl of mail naar info@handbal-brummen.nl 

Kom jij ook kennismaken met de handbalsport!