Elselien Klein loopt met open blik haar nieuwe toekomst tegemoet. Foto: Marion Verhaaf
Elselien Klein loopt met open blik haar nieuwe toekomst tegemoet. Foto: Marion Verhaaf

Elselien slaat een nieuwe weg in

Algemeen

BRUMMEN - De Brummense Uitvaartzorg neemt helaas na vele jaren afscheid van haar uitvaartleidster Elselien Klein. Samen met de families maakte zij van het afscheid van hun dierbaren, iets moois en unieks. Zij koos voor een andere weg in haar carrière. 

Zij stapt over naar haar vroegere werkgever, CMO Mortuarium beheer. 

Het afscheid geeft Elselien Klein een dubbel gevoel. Het was voor haar erg belangrijk om er voor de nabestaanden te zijn in een moeilijke periode en ook daarna. Zij noemt het dankbaar werk en er komt veel meer bij kijken dan alleen de uitvaart regelen. En zij zal haar collega’s Lydia, Inge en Dorinda missen, zij waren een hecht team.

De voortgang
Door de enorme groei van de laatste jaren, wordt Elselien Klein nu opgevolgd door twee nieuwe dames die het op hun eigen persoonlijke wijze gaan voortzetten. Karin en Ivanka zullen zich later in deze krant persoonlijk aan u voorstellen. Elselien Klein was een zeer gewaardeerde uitvaartleidster en collega en haar enorme inzet wordt geroemd.

Elselien Klein wil bij deze graag iedereen bedanken voor het vertrouwen dat zij haar hebben gegeven in de afgelopen jaren. “Daar ben ik zeer dankbaar voor!”