Kandidatenlijst D66
Kandidatenlijst D66

Kandidatenlijst D66 “sterk en veelzijdig team”

Algemeen

GEMEENTE BRUMMEN - D66 stekt haar kandidatenlijst voor de komende gemeenteraadsverkiezingen aan u voor.

Rolf Schinkel (1) - Eerbeek

Lijsttrekker Rolf Schinkel is blij en trots met het sterke en diverse team dat met hem de verkiezingen ingaat. D66 kiest voor een mix van jong, oud, mannen en vrouwen. Allerlei deskundigheden uit de verschillende dorpen en kernen van onze gemeente. Hij kijkt ernaar uit om samen te werken aan een bruisende, kansrijke en groene gemeente. “‘Brummen Vooruit’ is ons motto, iedereen op de lijst staat klaar om zich daarvoor in te zetten.”

Merijn van As (2) - Brummen 

Merijn (23) is de jongste kandidaat op de lijst. De afgelopen twee jaar is hij raadslid geweest voor D66 in de raad. Er moeten zich meer jongeren willen en kunnen vestigen om een economisch en sociaal levensvatbare gemeente te blijven. Daar zijn snel meer betaalbare woningen voor nodig.

Mark Holtslag (3) - Hall

Mark (41) woont sinds 2011 weer in Hall met zijn gezin. Hij is actief bij de Dorpsraad Eerbeek-Hall en bij het woningbouwproject Hall-Bouwt. Hij wil zich inzetten voor de kleine kernen, een groen buitengebied met natuur inclusieve landbouw.

Daniëlla Magermans (4) - Brummen

Daniëlla (51) woont sinds 2020 in Brummen. Zij wil D66 een duidelijke stem geven in de lokale politiek. Uitdagingen met een open blik onderzoeken voor een een fijne en gezonde leefomgeving voor alle inwoners van Brummen. 

Marc Boersma (5) - Oeken

Marc (51) stond aan de wieg van D66 in Brummen. Met zijn achtergrond als sociaal ondernemer brengt hij een voor onze gemeente belangrijk perspectief in.

Overige Kandidaten

Nr 6 Jet Berend van Loenen-Vester, Empe 

Nr 7 Deddie Meulenaar, Eerbeek 

Nr 8 Marie-Thérèse Snelders, Oeken

Nr 9 Bob Hasenaar, Brummen