Afbeelding

Stichting Sportkompas en Stichting onze Droom zoeken sportkleding!

Algemeen

BRUMMEN - Regelmatig komt de vraag of er kleding en sportschoenen zijn voor inwoners die graag sporten, maar niet voldoende financiƫle middelen hebben om nieuwe sportkleding aan te schaffen.

Vandaar de gezamenlijke oproep van Stichting sportkompas en stichting onze Droom voor 2de hands sportkleding en schoeisel. Beide stichtingen verzamelen kleding en schoeisel in om uit te delen aan de inwoners van de gemeente Brummen die leven met een minder beschikbaar budget. De kleding en schoenen moeten schoon en goed zijn.

Kledingstukken kunnen afgegeven worden bij locatie Rhienderoord van Sportkompas of bij Stichting Onze DROOM. Ze hopen op een overweldigend resultaat zodat elke bezoeker bij de kledinguitgifte voldoende sportkleding en schoeisel in ontvangst kan nemen en vervolgens deel kan nemen aan de georganiseerde sport en spelactiviteiten.

Het streven is om de sportartikelen welke nodig zijn vanaf 1 februari 2022 op te halen bij St. Onze DROOM, Meidoornlaan 18A, Brummen. Dit kan iedere woensdag van 10.00-12.00 uur of op afspraak.