QR-code
QR-code

Kerstfeest on the move; een bewogen kerst.

Algemeen

BRUMMEN - Ook dit jaar zal het niet mogelijk zijn om het kerstfeest voor de kinderen in de kerken te vieren. Daarom heeft de Protestantse gemeente Brummen  een kerstspeurtocht door het centrum van Brummen bedacht. Speciaal voor alle kinderen (en hun ouders, grootouders, broers, zussen, ooms, tantes….) De route begint bij het Andreashuis. Neem je smartphone mee en scan de QR code die je daar ziet. In de QR code zijn een kerstvertelling en een kerstvoorstelling verborgen. Het kerstverhaal bestaat uit tien hoofdstukjes en is ingesproken door een professionele vertelster. Na ieder verhaal krijg je een nieuw adres waar je de volgende QR code kunt vinden. Uiteindelijk leidt de route naar de Stal in Bethlehem in de gemeente Brummen. Vanaf woensdag 22 december tot en met 29 december kun je de route gaan lopen. Je kunt dat op elk moment van de dag doen. 

Daarnaast is het in deze donkere dagen misschien erg mooi als we allemaal een (zelfgemaakte) engel voor het raam zetten of op ons huis bevestigen. Zo kan ieder met elkaar “op zoek naar de engelen” -en dat zijn er vast een heleboel! Wat zál het mooi zijn om overal lichtengelen te zien stralen in onze omgeving.

U kunt een engelenkleurplaat downloaden op de website van de Protestantse gemeente Brummen: kerkwebbrummen.nl. Op die kleurplaat kun je aangeven hoeveel engelen je al gezien hebt!

De Protestantse gemeente Brummen wenst u prachtige kerstdagen toe en een mooi gezond nieuw jaar!