Peter Paul Steinweg
Peter Paul Steinweg

VVD presenteert met trots kandidatenlijst

Algemeen

GEMEENTE BRUMMEN - Het is bekend: Peter-Paul Steinweg is de nieuwe lijsttrekker van de VVD in de Gemeente Brummen. De ledenvergadering van de VVD heeft dit vastgesteld samen met de rest van de namen voor de komende 4 jaar. Peter-Paul is de beste kandidaat om de VVD te leiden, mede door zijn kritische blik, doortastendheid en stabiele factor binnen de politiek. Het team bestaat uit 14 kundige en betrokken mensen uit de verschillende dorpen met uiteenlopende achtergronden.

De VVD zet met dit team in op een combinatie van continuïteit en vernieuwing. In deze sterke bezetting, staan bekende gezichten met Carla Wijnhoven op 3, Gerda Jolink op 5 en Bart Elbers op 6. Daarnaast zien we ook diverse nieuwe interessante gezichten. Hoogste nieuwkomer is Niels Noordstar op 2 met een flinke dosis ervaring die hij inbrengt en een vaste waarde als steunfractielid, in korte tijd. Opgebouwd. Op 4 staat Bart-Jan Teunissen, voor velen een bekend gezicht in Brummen. Met deze lijst gaat de VVD met vertrouwen de komende periode tegemoet.

Voorzitter Laurens van Piggelen meldt trots: “We zijn een brede volkspartij en dat is weerspiegeld in deze lijst. Ondernemers, brede vertegenwoordiging, ervaring en bovenal volop talent. Los van de individuele kwaliteiten, zijn we ook verheugd dat deze samenstelling vooral een team is dat elkaar versterkt”.

De campagne gaat van start en het is duidelijk waar de VVD zich hard voor maakt in de mooie gemeente Brummen: “We gaan met dit team keihard aan de bak voor onze gemeente. Denk aan belangrijke onderwerpen als betaalbare woningen, bloeiende economie, geen hoge windmolens, ruimte voor ondernemers en een logistiek centrum op de Kollergang”, aldus Peter-Paul, lijsttrekker.