Sinterklaas geniet zelf ook met volle teugen. Foto: Marion Verhaaf
Sinterklaas geniet zelf ook met volle teugen. Foto: Marion Verhaaf

Vervolg van voorpagina

Drukbezochte Sinterklaas-intocht

Dit werd verzameld door de pieten en aan het eind van de intocht aan Sinterklaas overhandigd. Er zat zelfs een wortel bij voor het paard waarop Sinterklaas zat tijdens zijn rondtocht door het dorp. Sinterklaas heeft enorm genoten van de rondrit net zoals de vele kinderen die langs de route stonden. Op woensdag 20 november is er de ‘Doe tocht' waarbij voor kinderen een aantal leuke activiteiten is met pieten in het centrum van Eerbeek. Per tijdslot kun je hiervoor een kaartje kopen bij Mels Lifestyle.


La Divina Commedia

TONDEN - Op veler verzoek verzorgt Nelleke Schiphorst nogmaals haar inleiding over La Divina Commedia van Alighieri Dante, op maandag 22 november vanaf 19.30 tot 22.00 uur in clubhuis De Sterre in Tonden.

Dante beschreef zijn reis langs hel, vagevuur en paradijs rond 1300 in Italië. Dit levenswerk vormt een hoogtepunt in de wereldliteratuur en was voor veel schilders, door de eeuwen heen, een grote inspiratiebron.Adres Sterrebosweg 6 in Tonden, kosten € 5,- per persoon; opgeven kan bij Barbara Heldring 06-13634894 of barbheldring@gmail.com