Afbeelding

Eerbeek Schoon in Actie!

Algemeen

EERBEEK - 20 november komt Eerbeek Schoon weer in actie. Vind jij het ook fijn dat Eerbeek weinig zwerfvuil bevat? Wil je bijdragen aan een schoon milieu? Kom dan helpen. Dit keer gaat de vrijwilligersgroep opruimen rond de basisscholen C. van Leeuwen en De Enk. Ook roepen we ouders van die scholen op te komen helpen. U wilt toch ook dat uw kind in een schone omgeving naar school gaat en speelt? Vanuit de scholen gaan we richting De Veldkant. Ook bij de sportvoorzieningen ligt veel zwerfvuil. Een opruimbeurt zou de omgeving goed doen. Doet u mee?

 Een schoon milieu draagt ook bij aan de biodiversiteit van de omgeving. We gaan aan de slag om het zwerfvuil op te ruimen zodat het groen zich optimaal kan ontwikkelen. Helpt u ons mee om de vrijwilligersgroep te promoten. Wij zijn op zoek naar een promotievrijwilliger! Ben je thuis in Facebook, Instagram en email? Help ons dan om berichten te plaatsen en onze acties te promoten.

 Van de Gemeente Brummen hebben we zakken, een prikstok, handschoenen en een ring om de vuilniszak in te hangen ontvangen. Vanwege corona geldt ook hier dat er in kleine groepjes wordt opgeruimd en 1,5 meter afstand tot elkaar gehouden wordt. Door buiten te zijn, is er minder gevaar voor Corona. Toch moet ieder opletten. We houden ons aan de Corona maatregelen.

 Kom ook: 20 november 2021 10.00 -12.30 uur C. van Leeuwenschool, H.A. Lorentzstraat 1, 6961 XK Eerbeek Meld je aan op Facebook of op eerbeek_schoon@outlook.com