Afbeelding

Intocht Sinterklaas

Algemeen

EERBEEK - Op Zaterdag 13 November komt Sinterklaas aan in Eerbeek. Hij maakt een rondtocht door Eerbeek en wordt begeleid door muziekvereniging de Eendracht en de gympieten. Rond 15.00 uur wordt hij welkom geheten door de burgemeester van Brummen, Alex van Hedel en de voorzitter van de OVE, Alice Weltevreden. Dit zal midden in het dorp plaats gaan vinden. Vanaf deze dag zal ook de Pietenletterspeurtocht en de Pietenspeurtocht starten. Om hieraan deel te kunnen nemen heb je een deelnameformulier nodig. Deze zijn af te halen bij Mels lifestyle, Kloosterstraat 1 in Eerbeek

De deelname formulieren kunnen weer worden ingeleverd in de brievenbus bij Primera, Eerbeeks warenhuis en Hendriks boekwinkel. Sinterklaas zal voor de pietenspeurtocht elke week 3 winnaars bekend maken. Dit is op 20-11, 27-11 en 04-12.  Voor de Pietenletterspeurtocht maakt hij op 4 december 3 winnaars bekend. Alle winnaars zullen persoonlijk bezoek krijgen van de goedheiligman.

Op Zaterdag 20 November, is er een leuke doe tocht in Eerbeek. Omdat Sinterklaas niet in Huis te Eerbeek kan logeren dit jaar, zal hij een kamer in het dorp krijgen. En om toch de kinderen te ontmoeten heeft hij een leuke tocht door het dorp verzonnen. Zo ga je bij de bakker pepernoten kijken, bij een andere winkel een mooie muts maken en zo gaan we er nog veel meer leuke dingen doen, zelfs je eigen verlanglijstje afstempelen en dan op de post doen voor Sinterklaas. We gaan zelfs bij Sinterklaas op bezoek, hoe leuk is dat. Ook deze kaarten zijn vanaf 13 November verkrijgbaar bij Mels lifestyle (Kloosterstraat 1 te Eerbeek) De kaarten kosten á € 2,00 per kaart. Er is maar een beperkte deelname mogelijk, dus op is ook echt op.