Afbeelding

Walk&Talk gaat aan de slag

Algemeen

BRUMMEN - Iedereen heeft kwaliteiten. Dat is niet onbekend. Maar om deze kwaliteiten te benoemen is nog wel eens lastig. Ook het uitleggen van jouw kwaliteiten aan een ander persoon vergt vaak voorbereiding. Hoe doe je dat eigenlijk? Deelnemers van Walk&Talk gaan er op 7 oktober op een laagdrempelige en leuke manier mee aan de slag. Aan het eind van de ochtend heb je als deelnemer meer inzicht in: wat zijn mijn sterke kanten, hoe kan ik mijn kwaliteiten verder ontwikkelen en waar kan ik deze mogelijk inzetten.

De Walk&Talk is een gratis netwerkbijeenkomst voor werkzoekenden. We organiseren deze bijeenkomsten meerdere keren per jaar in de Bibliotheek. Tijdens deze netwerkbijeenkomsten worden ervaringen uitgewisseld, praktische tips gedeeld en kun je contacten leggen. Daarom telt het bijwonen van Walk&Talk bijeenkomsten als sollicitatieactiviteit. In de Bibliotheek in Brummen staat op donderdag 7 oktober weer een inspirerende Walk&Talk op de planning.

Je kunt op donderdagochtend 7 oktober deelnemen aan de Walk&Talk. Het start om 09.30 uur en rond 11.30 wordt er afgesloten. Het is gratis en voor iedereen toegankelijk. Koffie en/of thee staat voor je klaar. Iets voor jou? Lees meer informatie op www.bibliotheekbrummenvoorst.nl. Welkom bij de Bibliotheek.