Bewegingsclub Hall voor oudere dames weer van start

HALL - Nu de vakanties bijna weer voorbij zijn en de coronamaatregelen versoepeld, gaat in het gebouw De Wheme de gymclub voor oudere dames weer van start. Daar kunnen tot op hoge leeftijd en onder deskundige leiding de spieren weer losgemaakt worden.

De dames starten op dinsdag 28 september om 13.30 uur en sporten dan, ieder naar haar eigen vermogen, maximaal 45 minuten. Daarna wordt er onder het genot van een kopje thee nog wat gezellig nagepraat. De contributie wordt zo laag mogelijk gehouden en aan het eind van het seizoen, dat loopt van september tot en met april, wordt er een gezellige uitgaansdag met diner georganiseerd. Zij die zich geroepen voelen om wat meer te bewegen, zijn vanaf 28 september in gebouw De Wheme aan de Dorpsstraat in Hall van harte welkom. Dan kan men geheel vrijblijvend een keer meetrainen om zo de sfeer te proeven van een gezellig samenzijn, waarbij bewegen de hoofdzaak is. 


Voor meer informatie kan men ook bellen/mailen met voorzitter/penningmeester Dinie de Vries-Maatman 0313-652586. E-mail: brunodevries@hetnet.nl.