Bewegingsclub oudere dames

HALL - Nu de vakanties bijna weer voorbij zijn en de coronamaatregelen versoepeld, gaat in het gebouw De Wheme de gymclub voor oudere dames weer van start. Daar kunnen tot op hoge leeftijd en onder deskundige leiding de spieren weer losgemaakt worden. 

De dames starten op 13.30 uur en sporten dan, ieder naar haar eigen vermogen, maximaal 45 minuten. Daarna wordt er onder het genot van een kopje thee nog wat gezellig nagepraat. De contributie wordt zo laag mogelijk gehouden en aan het eind van het seizoen, dat loopt van september tot en met april, wordt er een gezellige uitgaansdag met diner georganiseerd. Zij die zich geroepen voelen om wat meer te bewegen, zijn vanaf nu op de dinsdagmiddag in gebouw De Wheme aan de Dorpsstraat in Hall van harte welkom. Daar kan men geheel vrijblijvend een keer meetrainen en zo de sfeer te proeven van een gezellig samenzijn waarbij bewegen de hoofdzaak is. Voor meer informatie kan men ook bellen/mailen met voorzitter/penningmeester Dinie de Vries-Maatman, telefoon: 0313-652586. E-mail: brunodevries@hetnet.nl.


Vervolg van voorpagina

Maximá koopt NoWasteChair

"Ik had al de intentie om Máxima een stoel te schenken, maar zij gaf aan er ook nog één te willen kopen." Ik heb vorige week de Corona-stoel en die met Amsterdam's zwerfafval op Paleis Noordeinde afgeleverd. Ik denk dat er één in haar eigen kunstcollectie komt en de andere zal waarschijnlijk wederom geschonken worden aan een geschikte instelling.” Met de stoelen probeert Kees een maatschappelijke discussie op te wekken. "Coronaafval bijvoorbeeld. De hoeveelheden zijn enorm, op de gekste plekken vind je mondkapjes, die vergaan helemaal niet. Ik ben nu bezig met lesmateriaal voor scholen. Ik wil met kinderen de discussie aangaan, het zwerfafval in hun omgeving verzamelen en verwerken in een stoel die vervolgens bij hun op school blijft. Zo hoop ik ook op meer bewustzijn bij die generatie.”