Katja Stam in actie met de jeugd van BRUVOC. Foto: Natasja Groenewold
Katja Stam in actie met de jeugd van BRUVOC. Foto: Natasja Groenewold

Vervolg van voorpagina

Olympiër Stam was bij BRUVOC

Op zijn facebookpagina was te lezen dat Thijs het ook jammer vond dat hij er niet bij kon zijn. Gelukkig kreeg Stam hulp van twee trainers van BRUVOC die samen met de kinderen de tips van Stam in praktijk brachten. Ze leerden onder andere over hard en zacht balcontact, hoe je om-en-om de bal hoog houdt en wat de handbewegingen die beachvolleyballers vaak achter hun rug naar elkaar maken nou precies betekenen. Na afloop ging de Olympiër met iedereen op de foto.


Herleving herleeft!

EERBEEK - De gemengde zangvereniging ‘Herleving’ uit Eerbeek is op dinsdag 7 september weer begonnen met de repetitie. Dit na een periode van anderhalf jaar niet zingen vanwege corona. Het koor heeft weer erg zin in de repetities en dit bleek ook uit het enthousiasme waarmee de leden de eerste repetitie hervatte.


Het koor is de oudste zangvereniging in de gemeente Brummen en bestond in 2019 honderd jaar.Een jaar later sloeg corona toe en stond de zang stil.Net als bij vele andere verenigingen. Herleving hoopt nog vele jaren te mogen doorzingen en is dan ook op zoek naar nieuwe leden.