Afbeelding

‘PHOENIX’ gaat weer zingen

Algemeen

BRUMMEN - De dames van Vrouwenkoor PHOENIX zijn donderdag na een lange tijd weer bij elkaar geweest. Tijdens deze bijeenkomst zijn de notulen en de jaarverslagen van het secretariaat en de penningmeester van afgelopen jaren behandeld. Uit deze verslagen blijkt dat, ondanks de coronatijd, PHOENIX nog steeds een gezonde vereniging is en dat het enthousiaste koor straks weer met goede moed kan gaan starten met de wekelijkse repetities. Iedereen heeft er weer enorm veel zin in.

Voorzitter Herma Smeenk nam na zes jaar afscheid uit het bestuur. Dit ging vergezeld met een warm dankwoord van Lia en een mooie bos bloemen. Alie Willemsen meldde zich voor een functie in het bestuur.

Zes leden verdienden zeker ook een prachtige bos bloemen. Vijf leden zijn al 12,5 jaar trouw lid van het koor: Henny Verveld, Berna Wonink, Wieke de Jonge, Gré Stoel en Mien Huysdens, en één lid is zelfs al 25 jaar lid: Antje Aldershof. Dit ging uiteraard gepaard met groot applaus van de leden. Voor bijgaande foto waren drie van de zes jubilarissen aanwezig.

De komende tijd zal het bestuur samen met de commissies en de dirigent een programma voor het nieuwe jaar bespreken. Binnenkort hoort u daar zeker meer over. 

Donderdag 2 september begint het koor weer met de repetities in het gebouw van Plein 5, Limburg van Stirumplein 5 te Brummen. Aanvang 20.00 uur. Nieuwe leden zijn altijd van harte welkom. 

Het koor is te volgen via Facebook en www.vrouwenkoorphoenix.nl