Afbeelding

Onderwater feest bij kinderopvang Malin geslaagd

BRUMMEN - Gewoon omdat het weer kan en omdat iedereen er zo naar uit keek, heeft Kinderopvang Malin afgelopen zaterdag een onderwater feest georganiseerd. Als afsluiting van een bizar jaar en als afsluiting voor de zomervakantie. 

Het weer was geweldig en alle gezinnen van Malin en van de Kleine Krijger waren van 10.30 uur tot 12.30 uur uitgenodigd op verschillende locaties in Brummen. Bij park het Goor, het voedselbos en bij Malin waren er ontzettend veel activiteiten klaargezet waar een ieder van kon genieten.


Al wandelend of fietsend werden de locaties van eigen keuze bezocht. Iedere locatie was aangekleed in het onderwater thema en de pm-ers assisteerden bij de aangeboden activiteiten. Zo was er een ballonnen kunstenaar, een springkussen, het blote voeten pad, grote bellenblaas, cake versieren, theatervoorstellingen, stormbaan, knutselen, waterspelletjes ect. Onderweg stond de ijscokar en kon je tussen de haaien door ook nog op de foto met een grote haai. De zon scheen volop en de sfeer was vrolijk en uitgelaten. Zo fijn en bijzonder om op een mooie zaterdagochtend weer te mogen genieten van vele blije vrolijke en enthousiaste kinderen! Ook team Malin heeft een geweldige ochtend gehad en bedankt iedereen voor de hulp, de aanwezigheid en de gezelligheid. Al met al was het zeer geslaagd!