De Wheme. Bron: Google Maps
De Wheme. Bron: Google Maps

Bijeenkomst in De Wheme

HALL - Op 1 juli is er een bijeenkomst in de Wheme, Dorpsstraat 37. Aanvang 14.00 uur. Deze middag zal de heer Rien Mouw het diaklankbeeld ”Zwerven over de Veluwe” vertonen. Een digitaal klankbeeld met prachtige overvloeiende beelden en natuurgeluiden en live vertellingen. De toegang is vrij.Tevens is er elke dinsdagmorgen van 10-12 uur de gelegenheid koffie of thee te komen drinken in de Wheme. U bent welkom.


Samen Eten

HALL - ‘Samen Eten Hall’ start weer op in de Wheme, Dorpsstraat 37 en wel op 24 juni 17.00 uur. U bent welkom. Het menu bestaat uit aspergesoep, schnitzel met groente van het seizoen en gebakken kriel en als toetje kwark met vruchten. Iedereen houdt zich aan de 1,5 meter maatregel, daardoor is het aantal plaatsen beperkt. Opgave bij mevr. Groot Boerle 0313 654205 voor 18 juni.


Oud papier Eerbeek

EERBEEK- Komende zaterdag wordt er t.b.v. muziekonderwijs in Eerbeek papier opgehaald door muziekvereniging Eendracht in de wijken De Lombok en de Noorderenk (3e zaterdag). De containers dienen voor 08:30 uur klaar te staan met de handvatten richting de weg en papier in (!) de container.