Voormalige pand T-Style wordt Domino's. Foto: Peter Leunissen
Voormalige pand T-Style wordt Domino's. Foto: Peter Leunissen

Meer horeca in Eerbeek

EERBEEK - Lisse, de Delicatessenbank opende een klein anderhalf jaar geleden de deuren. Daarna ging in maart van dit jaar in het buurpand van Lisse de IJssalon Zoet van start. Enkele weken geleden was het de beurt aan eetcafé Stuyv Inn om de deuren open te zetten voor de gasten.

En nu wordt in het voormalige pand van T-Style (naast modezaak First Lady) een filiaal van Domino’s pizza gevestigd. Bouwvakkers zijn inmiddels bezig het pand te herinrichten. Zij verwachten volgende week klaar te zijn. Volgens Marianne Kemps, communicatiemanager van Domino’s Pizza wordt het nieuwe filiaal waarschijnlijk op 22 juni geopend. Sommige filialen van Domino’s bieden alleen een afhaal- en bezorgservice aan. In de Eerbeekse zaak komt echter ook een restaurantfunctie. Een terras komt er echter niet bij.


Domino's bezorgt groen

Domino’s is marktleider in haar segment met ruim 300 vestigingen in Nederland, die samen meer dan 20 miljoen pizza’s per jaar maken. Wereldwijd zijn er 17.000 vestigingen. Naast pizza’s levert het bedrijf onder meer sandwiches, kippenvleugels en shakes. Het bedrijf is erg sterk in haar bezorgservice. De landelijke gemiddelde bezorgtijd is 22 minuten. De klant kan via een app volgen in welke fase van bereiding of bezorging de bestelling zich bevindt. Het bedrijf zet vooral elektrische fietsen of brommers in bij de bezorging.