Afbeelding

Actie vakantietas een vrolijk kado

BRUMMEN/ EERBEEK/ HALL - Voor een heel aantal kinderen is de vakantietijd geen leuke tijd. Veel klasgenootjes gaan met hun ouders op zomervakantie maar deze kinderen gaan niet omdat hun ouders daar geen geld voor hebben.

Voor kinderen van 4 tot en met 14 jaar uit gezinnen die het financieel niet zo breed hebben, willen de diaconieën van de Protestantse kerken in de gemeente Brummen een bijdrage leveren om toch in de zomervakantie iets leuks te kunnen gaan doen. De Protestantse kerken van Eerbeek, Hall en Brummen werken samen om aan deze kinderen een vakantietas te geven. Deze vakantietas wordt o.a. gevuld met speelgoed, een toegangskaartje voor een speeltuin en/of zwembad, een tegoedbon voor een ijsje en nog andere lekkere dingen. Kerk in Actie, de hulporganisatie van de Protestantse Kerk in Nederland levert de kleurrijke tasjes. Om deze vakantietasjes financieel mogelijk te maken wordt er gecollecteerd in de 3 kerken van Eerbeek, Hall en Brummen. Ook is het mogelijk om een vakantietas te sponsoren. Lokale ondernemers geven ook een bijdrage door tegoedbonnen te verstrekken of korting te geven op artikelen.


Wilt u meer weten over deze actie of kinderen opgeven waarvan u denkt dat deze ook in aanmerking komen voor een vakantietas dan kan dat via de email op diaconie@kruiskerkeerbeek.nl. tot uiterlijk 12 juni.